Over GO POP

Go Pop is de naam, aangenaam!

Go Pop is uw ervaren leverancier voor Point Of Sale materiaal, aluminium kaders en retail toebehoren.

Jong bedrijf met ervaren rotten in het vak

Go Pop is een jong dynamisch bedrijf met ervaren rotten in het vak. Elk van ons medewerkers bezit een schat aan ervaring in deze sector. Zoekt u een specifiek artikel of wenst u advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag dat extraatje meer.

Ruime voorraad aan scherpe prijzen

Onze firma biedt een uitgebreid assortiment aan producten. Go Pop zoekt dagelijks naar innovatieve producten om ons gamma verder uit te breiden. De ruime voorraad in ons magazijn laat ons toe snel te leveren aan scherpe prijzen. Stalen zijn te verkrijgen op aanvraag. Ook voor maatwerk kunt u steeds bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag bij met raad en daad!

Wij willen het verschil maken

Wij willen ons onderscheiden in service en flexibiliteit. Wij hebben slechts 1 doel voor ogen: uw tevredenheid! Grote ÉN kleine orders behoren tot ons werkterrein. Het spreekwoord: “ wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd” klinkt dan ook geregeld door onze wandelgangen.

Onze team

Cynthia Bogaerts

Manager

+32 9 210 28 20

cynthia@go-pop.be

Katrijn De Landtsheer

Sales & marketing

+32 9 210 28 22

katrijn@go-pop.be

Liesbeth Symoens

Sales

+32 9 210 28 26

liesbeth@go-pop.be

Nathan Patesson

Sales France

+32 9 210 28 21

nathan@go-pop.be

Peter Bogaert

Warehouse

+32 9 210 28 28

peter@go-pop.be

Heeft u een bepaald project of promotionele actie in de “pipeline”, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan u graag te woord per mail of telefoon. Ook een bezoek is mogelijk op verzoek.

Go-POP maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?